Dobro došli u ABC Compliance d.o.o. Beograd, Srbija

Pomažemo compliance profesionalcima u razvoju compliance okvira i izradi efektivnog compliance programa u organizaciji

Šta je Novo

ABC Compliance d.o.o. pruža podršku od 360° službenicima za usklađenost i organizacijama u implementiranju 7 elemenata efektivnog programa usklađenosti. 

Ovih 7 elemenata su identifikovani kao ključni za efektivan program etike i usklađenosti u Smernicama za kaznenu politiku u SAD (US Sentencing Guidelines), a kasnije i prilagođene od strane compliance profesionalaca. Mi ih koristimo kao putokaz za uspostavljanje i održavanje usklađenosti i etike u vašoj organizaciji.

Naše Usluge

Nagrade

Članovi našeg tima, Višnja Marilović (druga sleva) i Bojan Bajić (u sredini), primili su najprestižniju međunarodnu nagradu za etiku i usklađenost od Društva za korporativnu usklađenost i etiku (The Society of Corporate Compliance and Ethics, SCCE) iz SAD-a. Ceremonija dodele nagrada održana je 2017. godine u Las Vegasu. Pored članova našeg tima, nagrade su dobili i Stephen Cohen, Partner, Sidley Austin LLP (prvi sdesna), Michael Horowitz, generalni inspektor Ministarstva pravosuđa (Department of Justice) SAD-a (drugi sdesna) i Centar za Studije Usklađenosti Lojola Univerziteta iz Čikaga u čije je ime nagradu primio Ryan Meade, direktor regulatornih studija usklađenosti (prvi sleva).

Sertifikacija

Član našeg tima, Mila Crnogorac Bajić (u sredini,) jedna je od prvih sa područja Zapadnog Balkana koja je sertifikovana kao profesionalac iz oblasti etike i usklađenosti – (CCEP-I). Prema CCB (Compliance Certification Board), CCEP-I je osoba koja poseduje znanje o relevantnim propisima i ima stručnost u procesima usklađivanja koja je dovoljna da pomogne organizacijama da razumeju zakonske obaveze i promovišu integritet organizacije kroz funkcionisanje delotvornih programa usklađenosti.

ABC Compliance d.o.o., Ključni eksperti i tim lideri u oblasti etike i usklađenosti

Naš Tim

Bojan, Mila i Višnja duže od 10 godina zajedno rade u oblasti etike i usklađenosti na području Zapadnog Balkana. Oni se smatraju pionirima u mnogim aspektima jačanja usklađenosti u regionu.  Koordiniraju više od 20 saradnika za usklađenost koji rade na različitim projektima.

Bojan Bajić

Izvršni direktor
i strateg za usklađenost

Mila Crnogorac Bajić

Rukovodilac za implementaciju usklađenosti i vođa za obrazovanje službenika za usklađenost

Višnja Marilović

Vođa tima, stručnjak za usklađenost i interne prijave

Slučaj ukidanja sankcija uvedenih od strane Svetske banke
Istraga korporativnih prevara vrednih više od 10.000.000€ svaka
+
Implementiranih programa i elemenata iz oblasti etike i usklađenosti
+
Službenika za usklađenost edukovanih kroz brojne seminare, konferencije i sastanke

Ceremonija dodele Međunarodne nagrade za etiku i usklađenost od strane Društva za korporativnu etiku i usklađenost (SCCE), Las Vegas (SAD)

Vesti

Kontaktirajte nas

Adresa: Vukice Mitrović 78, 11119 Beograd, Srbija

Tel: +381 (11) 643 32 32

Mob: +381 65 858 7578

Email:  contact@abccompliance.rs

Autorska prava ©2022 abccompliance.rs ® Sva prava zadržana.