Najava: sertifikovani compliance seminar "Upravljanje rizicima iz oblasti etike i usklađenosti"

Pozivamo vas da nam se pridružite 16. i 17. maja 2023.godine na online seminaru “Upravljanje rizicima iz oblasti etike i usklađenosti” u organizaciji ABC Compliance d.o.o. Beograd.

Cilj ovog seminara je da učesnici prošire svoje znanje o specifičnim rizicima usklađenosti sa standardima integriteta, kako prepoznati rizična područja, ko treba da bude uključen u proces procene rizika, kako proceniti rizik i šta uraditi sa rezultatima procene rizika. Seminar će pomoći učesnicima da shvate i uspešno primene ključne elemente za efikasno upravljanje rizicima poslovnog integriteta u organizacijama.

Seminar je namenjen:

  • Compliance službenicima i svima onima koji se bave problematikom usklađenosti
  • Zaposlenima u pravnoj službi kompanije
  • Zaposlenima u sektoru ljudskih resursa
  • Internim revizorima
  • Članovima upravnog odbora kompanije
  • Direktorima i menadžerima

Ovaj seminar je sertifikovan od strane Compliance Certification Board (CCB)® (SAD) i nosi do 10.2 bodova (CCB CEU) uživo, jedan bod na svakih 50 minuta predavanja. Bodovi (CEU – Continuing Education Units) se dodeljuju na osnovu evidencije prisustva za svakog učesnika. Davanje prethodnog odobrenja ni na koji način ne predstavlja odobrenje sadržaja ovog događaja ili sponzora događaja od strane CCB.

Više o prikupljanju bodova i sertifikaciji profesionalaca iz oblasti etike i usklađenosti za sertifikat: CCEP-I (Certified Compliance and Ethics Professional – International), koju vrši Compliance Certification Board (CCB)® možete naći ovde.

Vreme, mesto i program seminara

Datum održavanja seminara: 16-17.05.2023. godine

Mesto: Online – učesnici će dobiti pristupni link za Zoom platformu 24h pre održavanja seminara

Program seminara možete preuzeti ovde ili ga pogledati ispod u PDF pregledaču.

Rok za prijavu

Na seminar se možete prijaviti do 15.05.2023. godine putem obrasca za prijavu koji možete preuzeti ovde i poslati na contact@abccompliance.rs.

Kotizacija

Cena kotizacije po učesniku: 29.880,00 RSD 

Moguće je učešće u jednom danu seminara.

Jezik seminara

srpski

Predavači

Mila Crnogorac Bajić, CCEP-I ( Certified Compliance and Ethics Professional – International)